Fotografer til dit bryllup

Fotografer til dit bryllup

Fotografer til dit bryllup Hvem skal man vælge?

Hvordan vælger man,  hvad bør man tænke på, Det anbefales at du tager en snak med flere fotografer for at høre hvad de kan tilbyde. På denne måde bliver du mere tryg med dit valg.

Hvordan vælger man, Nogle fotografer bruger en halv time med deres kunder nogle uger inden brylluppet for at planlægge selve fotograferingen. Der kan I fremlægge de ønsker som I har og samtidig blive bekendt med fotografen. Vælg den fotografen som I er mest trygge med og som I har det bedste ”kemi” med.

fotograf_koncept_bryllup

Profesionelle fotografer

Profesionelle fotografer har stor erfaring og ser de små tingene som der skal til for at få det beste frem i billederne. , Mange ved hvad de er på jagt efter. Du har måske set billeder i en brochure eller lignende og vil have de samme type billeder også. De fleste fotografer har egne hjemmesider hvor man kan se billeder fra de brylluper som de tidligere har fotograferet. Brug konkrete billeder når du taler med fotografen så I kan tage udgangspunkt i præcis jeres ønsker.

Vær forsigtig med at lade prisen diktere valget af fotografen. I skal trods alt have disse bildene for evigt og alltid. Nogle af dem vil også hænge på væggen i stort format med minner om den dag da I var aller lykkeligst. Når hverdagen har gjort sit indtog kan I tage billederne frem og bliv mindet om hvordan det var og glem ikke hvad du følte dengang. Det er bl.a. minderne fra de gode dage som gør de svære dage lettere at takle.

bryllupsbilleder

Lyt til din bryllupsfotograf

Ved at bruge fagfolk får I kyndig hjælp til at vælge den rigtige kjole,  hårfrisure og brudebuketten som passer til højde,  facon og personlighed. Det vil altid være individuelle hensyn at tage i forhold til fotograferingen. Belysning med højlys og skygger er vigtige elementer i forhold til ansigts facon og figur. Bilederne skal afspejle det som I føler for hinanden og hvor flotte og nydelige I var den dagen da I blev gift. Alle skal hav lov til at være fotomodeller en sådan dag.

Eftersom der skal tages billeder udenfor,  er det vigtigt at de blive taget et sted hvor I kan føle jer trygge. Undgå steder med alt for mange mennesker,  støj fra trafik og lignende. De fleste fotografer tager fra ca 50 til 100 bilder og bruger 1 til 2 timer. Det anbefales også at der bliver taget billeder efter selve vielsen. På det tidspunkt er I mindre stressede og undgår at komme i tidsnød. Sørg for at afsætte god tid eftersom der også skal tages billeder før vielsen. Fordelen ved at tage bileder før vielsen er at brudens pynt er frisk,  kjolen er uden krøller og brudgommen er uden læbestift mærker og har ingen krøller på skjorten efter gratulering og krammere.

bryllupsfotograf_i_hele_danmark

Forslag til hvad der bør komme med på billedserien:

Hel figur: Her får du hele kjolen frem. Et perfekt anledning til et billede der kan brugers til takkekortene og særlig til dem i familien som kan lide at have et billede af “hele dig”.

Oppstilling af figur: Billederne bliver taget lidt nærmere,  men der tages ikke hensyn til at hele figuren er med på billedet. Detaljer fra kjolen,  buketten eller hårpynt kommer bedre frem på disse billeder.

Portræt: Nogle kan godt lide at få taget billeder som viser dem fra brystet og op efter eller man kan tage billeder meget tæt på hovedet,  således at det kun er halsen og ansigtet som ses. Hår,  pynt,  smykker,  ansigtsudtryk kommer vældig godt frem på sådan nogle bileder. For dem som tør at være lidt kreative kan de tage billedet som kun viser dele af deres ansigter,  f.eks. et kys på halsen med et glimt i øjet?

img_4796-edit

Billeder med børn: Tag børn med på jeres billeder og vis jeres lille kernefamilie frem. Det anbefales at der bliver taget billeder af børnene først. En barnepige kan tage dem med sig efter de er færdige,  således at I kan koncentrere jer om jeres egen fotografering.

Billede med forloveren: Forloveren er ofte valgt ud fra hvem som I kender bedst. De er med jer hele dagen og har måske også været med til at hjælpe jer med bryllupet. Måske er de årsagen til at I har mødt hinanden?

Tips til takkekortene: Det kan være smart at vælge to typer. Ofte er forældre og svigerforældre mest glad for at få billeder af deres søn eller datter. De andre gæster kan måske få takkerkort hvor billedet også viser andet end parret.

0111

Når selve bryllupsfesten skal foreviges, På denne dag er I helt oppe i skyene. Spændingen og glæden af at være øjeblikket og sammen med familie og venner har aller mest fokus. Lad nogle ad gæsterne,  som du mener er bedst med et kamera,  tage nogle billeder undervejs,  som f.eks i kirken og til selve selskabet,  ved gavebordet,  opdækingen med bordkort osv.

I eftertid er det godt at have masser af billeder at vælge til foroalbumet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotografer til dit bryllup